Yin Yoga bij Familie Snorhaar

Houd jij van yoga én ben je gek op katten? Dan zit je bij ons helemaal goed! 😻

Of je nu voor het eerst yoga probeert of al jaren ervaring hebt, in het kattencafé ben je van harte welkom. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. 

Trek je comfi kleding aan, neem je matje en dekentje mee, en kom tot rust tijdens een yin yoga sessie.

Yin yoga is een passieve en zachte vorm van yoga. Houdingen worden voor langere tijd vastgehouden, minimaal 90 seconden tot soms wel 5 minuten! De spieren ontspannen zoveel mogelijk waardoor er gewerkt kan worden op de dieper gelegen delen van het lichaam, denk aan de gewrichten en het bindweefsel. Yin yoga kalmeert het zenuwstelsel en biedt een mooie kans om naar binnen te keren. De katjes in het café houden van de rust en zullen tijdens de yoga rondlopen of lekker naast je op je matje komen liggen. Na de yoga kun je nog even heerlijk neerploffen met een lekkere warme kop kruidenthee en eventueel iets lekkers. Als je van te voren je theetje en lekker besteld krijg je korting op de prijs. 

Yogalessen zijn te boeken via onze webshop: https://www.familiesnorhaarshop.nl/c-5884425/cat-s-yoga/ 

Wanneer en waar?

– Om de week op woensdagavond 

– 19:30 – 21:00 les (inloop vanaf 19:15)

– 21:00 -21:30 kopje thee drinken en nagenieten van de yoga.

– 21:30 afsluiting van de avond

– Bij kattencafé Familie Snorhaar, Nieuwe Haagdijk 40 Breda

Tarief

– €10,50 (let op; wanneer Manoek haar volledige yoga opleiding heeft afgerond zal de prijs van een les iets gaan stijgen) 

Over de yogadocente: Manoek  

Hoi! Ik ben Manoek, ik ben 19 en woon in Breda. Op mijn 14e maakte ik voor het eerst kennis met yoga via een online video. Ik had veel last van rug- en schouderklachten en vond het lastig om een uitlaatklep te vinden voor spanning en stress. Na de les voelde ik me kalm en dat gevoel bewoog me om vaker yoga te beoefenen.

De positieve effecten die yoga me heeft gebracht (en nog iedere dag brengt) zijn enorm en dat wil ik graag met anderen delen door middel van lesgeven! Vorig jaar heb ik mijn 50 uurse yin yoga training afgerond en momenteel ben ik bezig met mijn 200 uur vinyasa/hatha yoga opleiding. Bij Familie Snorhaar yogales geven is voor mij een mooie kans om ervaring op te doen. Ik ben een echte dierenliefhebber en heb zelf twee katjes thuis die gezellig bij me komen liggen als ik mijn yoga mat uitrol! Katten zijn zelf echte zenmeesters en ik geloof dat we veel van ze kunnen leren als het gaat om ontspannen. Hoe leuk is het dat we die kans krijgen tijdens een yin yoga les met de katjes in het café?!😊

Hopelijk tot snel,

Namasté