Kattenbingo

Op vrijdag 4 oktober is het Wereld Dierendag. Dat gaan we natuurlijk vieren bij Familie Snorhaar met de tweede editie van onze kattenbingo! Zes rondes bingo tussen onze katten inclusief 1 drankje en hapjes voor 15,50 per persoon. Om 19:00 u beginnen we en het duurt tot ongeveer 21:30.

Doe jij ook gezellig mee? Inschrijven kan hier.

Workshop kattenslinger maken

Kom bij ons een mooie kattenslinger maken!Leuk voor bijvoorbeeld een kinderkamer. De workshop wordt gegeven door Miss Mantis Makes en zal plaatsvinden op donderdagavond 26 september om 19:00 u. Alle materialen zijn inbegrepen en de kosten bedragen 22,50 per persoon inclusief één drankje. (koffie, thee of frisdrank) Je kunt je aanmelden door een reservering te plaasten hier op de website.

Cats and yoga

Om de week vindt er op donderdagavond een yogales plaats, gegeven door Manon van Rijsbergen. Manon geeft yogaflow; een toegankelijke vorm van yoga met een ontspannende werking en wellicht met een spinnende kat naast je op je matje. Je kunt je aanmelden door via de website een reservering te plaatsen onder vermelding van ‘yoga’ . De les begint om 19:00 u en materialen zijn aanwezig. Graag om 18:45 aanwezig zijn.

Losse les: €10,50

Les en kopje thee: €12,50

Les, kopje thee en een koek: €15,-

Les, kopje thee en een Sharp Sharp vegan handmade gebakje: €17,50

Betaling na de les.