Cats and yoga

Ivm onze sluiting van overheidswege vind er momenteel geen yoga plaats in het cafe 

Donderdagochtend 26 maart om 10:00 kun je weer heerlijk genieten van een yogales bij Familie Snorhaar. De les wordt gegeven door Ellis Verduijn van EVE yoga&natural health.
 
Ellis verzorgt een yin yogales die toegankelijk is voor iedereen. Yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, en de asana’s (houdingen) worden voor langere tijd vastgehouden; drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Bindweefsel ondersteunt, verbindt en beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur. De ervaring is dat de katten je graag wat extra warmte geven tijdens de les door lekker bij je te gaan liggen op je matje 😻
 
Na de yoga kun je als je wilt nog even lekker nagenieten met een kopje thee of koffie en/of een lekker hapje eten in het café.
(Niet bij de kosten inbegrepen)
 
Kosten: €12,50 per persoon
Meedoen? Stuur een mail naar info@familiesnorhaar.nl. Vermeld daarin met hoeveel personen je mee wilt doen en een telefoonnummer waar je op te bereiken bent.
Je krijgt daarna een bevestigingsmail met een betaallink om je inschrijving compleet te maken. Materialen zijn aanwezig. Een eigen hoofdkussen meebrengen mag en raden wij aan. Tot dan!