Bobbie

*silent miewtje*

Ik ben Bobbie, een grote kater met een mini piep miauwtje. Ik ben meestal te vinden in de vensterbank, op het tapijt of op de grote krappaal in het midden van het café. Dan ben ik meestal lekker aan het chillen. Ik hou van knuffelen en slapen. Snacks kunnen er altijd bij 😉
Ollie is mijn zus en samen worden wij ook wel Yin en Yang genoemd. Ik ben meestal niet zo actief maar ik steel iedereens hart (zo heb ik ook Kitty haar hart gestolen).

Specialiteit: tassen besnuffelen en knuffelen.
Niet doen bij Bobbie: Optillen en dichtbij mijn gezicht komen met jouw gezicht vind ik niet fijn.

Leeftijd: 4 jaar 

Ollie

*kijkt judgy*

Ik ben Ollie! De zus van Bobbie. Ik ben erg op mezelf maar hou heel erg van knuffels en aandacht. Ik ben een erg rustige kat en ik hou ervan om overal te slapen.
Ik ben ook echt een snoepkont. Ik kan soms heel erg boos kijken, dan staar ik naar de grote mensen in de keuken en dan gaan ze altijd heel hard lachen, maar ik vind dat helemaal niet grappig. Ze moeten niet staren naar mij!! Grapje natuurlijk, ik vind iedereen super lief (of niet?) Nobody knows 😉

Niet doen bij Ollie: Heel erg druk en snel benaderen
Specialiteit: Slapen, mensen charmerenen judgy kijken

Leeftijd: 4 jaar 
.

Masja

*Schuift het keukenraampje open*

Ik ben Masja, de Queen van alle katten. Cleo doet altijd alsof ze de bazin is maar eigenlijk ben ik dat. Ik hou heel erg van knuffelen en een snack hier en daar kan ook geen kwaad. Ik ga graag bij mensen op schoot en anders kun je me in de keuken vinden waar ik altijd naar binnenkom door stiekem het raampje open te schuiven. (Dat mag natuurlijk helemaal niet maar dat negeer ik altijd, ben niet voor niks een kat).

Niet doen bij Masja: Ik ben blind aan 1 oog zoals je misschien al kan zien, door het andere oog zie ik wel gewoon. Ik vind het daarom ook wel spannend als mensen me in mijn gezicht benaderen. 

Specialiteit: keukenraampje openschuiven. De baas zijn.

Leeftijd: 6 jaar 

Harry

*Harry Styles* 

Hoi! Ik ben Harry, de nieuweling van de groep en, net als Cleo, Siamees. Snowshoe siamees met Oosterse korthaar bloed welteverstaan. Sinds juli 2022 woon ik bij familie Snorhaar. Ik probeer beste vriendjes te worden met iedereen, al is het niet altijd wederzijds, oopsie! Ik hou heel erg van mensen, knuffelen en spelen met iedereen. Ik ben heel erg sociaal net als mijn grote vriendin Cleo die ik net al noemde. Moe ben ik nooit! (grapje natuurlijk, maar ik vecht altijd tegen mijn slaap) Het liefst wil ik gewoon heel de dag spelen en alles ontdekken, als het kan graag samen met Bobbie. Maar soms vindt hij het toch niet altijd zo heel leuk denk ik.

VERRASSING! Ik heb vanaf 25 juli een nieuwe vriend erbij gekregen; Boris. In het begin vond ik hem maar stom maar na een paar dagen leerde ik hem beter kennen en nu zijn we altijd samen de boel op stelten aan het zetten. 

Specialiteit: Knap zijn, knuffelen door in je nek te gaan liggen, spelen met Boris, mijn baasjes overal volgen en voor hun voeten gaan zitten of liggen. 

Niet doen bij Harry: Dat weten we nog niet, dat zijn we nog aan het ontdekken samen met Harry.

Leeftijd: eerste levensjaar (6 april 2022) 

Boris

*Purrrt heel hard*

Ik ben Boris, het nieuwe vriendje van Harry ( en van de rest, maar vooral Harry dus) Sinds 25 juli 2022 woon ik bij familie Snorhaar. Ik kom uit het asiel in Den Bosch, daar werd ik opgevangen in een pleeggezin met wel 16 andere kittens!  In het begin vond iedereen mij maar stom, zelfs Harry blies tegen mij. Maar ik gooide mijn charmes in de strijd en toen vonden ze me toch ineens wel aardig. Vooral met Harry ben ik nu beste vrienden, hij is echt mijn maatje en neemt me overal mee naartoe op sleeptouw. Samen zetten we het hele cafe op z’n kop, maar stiekem alleen als onze baasjes niet kijken hoor.. of eigenlijk ook niet. We zijn samen gewoon twee hele stoere katers en van niks of niemand bang. 

Specialiteit: HEEL hard spinnen en kroelen

Niet doen bij Boris: hele harde geluiden maken, daar schrik ik stiekem toch nog een beetje van. (Niet doorvertellen hoor) 

Leeftijd: eerste levensjaar (9 mei 2022)

Cleo

*MIEEEEEEEW*

Ik ben Cleo de Siamees, maar dat weten jullie natuurlijk allemaal al want ja, ik ben de baas (niet Masja). Verder ben ik professioneel slagroomdief, maar dat mag eigenlijk niemand weten. Ik hou van spelen, aandacht, spelen, eten, eten en snacks. Ohja: had ik spelen al gezegd? Ik heb er nu ook een kleine vriend bij gekregen, Harry! Ik weet nog niet zo goed of ik hem aardig vind of niet. (Stiekem wel) Ik wil graag alle aandacht en dat laat ik ook zeker horen. Bobbie is mijn grote vriend en vooral in de winter ga ik altijd bij hem liggen. Ook ben ik erg kieskeurig, ik wil nooit mijn bord eten opeten omdat ik een andere soort wil maar niet krijg.

Specialiteit: slagroom stelen! (Mag ik eigenlijk niet) Met een doordringende blik de keuken in staren voor eten of aandacht. Lopen in het looprad, spelen met mijn oranje wortelspeeltje.

Niet doen bij Cleo: Optillen en 2x hetzelfde eten geven.

Leeftijd: 3 jaar (16 mei 2019)

Stella

*Rent de keuken in*

Ik ben Stella, ik HOU van eten. Ik ben daarom ook niet zwanger, ik ben gewoon een beetje dik 😉

Ik ben de stofzuiger van het cafe (grapje) maar ik probeer alles te eten wat eetbaar is. Ik ren ook altijd stiekem de keuken in. Mag natuurlijk niet, maar doe het toch. Dan word ik weer uit de keuken gelokt met snoepjes (alles wat ik wil natuurlijk)

Ik hou van slapen en slapen en eten als je het nog niet doorhad. Ook snuffel ik aan alles wat ik tegenkom net als mijn grote vriend Bobbie. Ik ben liever lui dan moe. Maar spelen als jij een balletje of ander speeltje ver weg gooit voor me vind ik ook heel leuk. Maar dan moet ik er wel zin in hebben. 

Specialiteit: De keuken in glippen als Snella de raket, snuffelen aan jou en je jas, tas en schoenen

Niet doen bij Stella: Optillen en druk benaderen

Leeftijd: 6 jaar

Luna

*Rolt lekker in een mandje*

Ik ben Luna, ook erg op mezelf maar laat zeker weten als ik wil knuffelen. Ik hou van knuffelen en lekker chillen in de vensterbank. Als ik op mijn rug rol en daar een lief geluidje bij maak, ben ik blij en ik wil ik graag met je knuffelen. Wel rustig graag! Je kan wel zeggen dat ik vrienden ben met iedereen. Ik ben een rustige kat maar af en toe wil ik wel even spelen.

Ik vind Cleo altijd een dramaqueen. (Maar ja wie niet..?)

Snacks vind ik ook erg lekker en ik hou ook van slapen.

Mij vind je meestal in het mandje in de vensterbank, met de 2 verdiepingen.

Specialiteit: Knuffelen

Niet doen bij Luna: op haar buik aaien en optillen

Leeftijd: 6 jaar

Voormalige bewoners van familie Snorhaar

Juffrouw Pruim

Juffrouw Pruim was een zeer geliefde kat in het cafe. Ze was zelfs de alllereerste bewoner van het cafe. Pruim was altijd al wat timide en heel soms had ze een botsing met een van de andere katten, maar eigenlijk ging het altjd wel goed en was het snel weer over. Ze was ook altijd dol op knuffelen met mensen en echt een publieksfavoriet. Helaas werd Pruim zomaar ineens heel veel geplaagd door vrijwel alle andere katten. Hierdoor durfde ze niet meer naar beneden te komen van haar schuilplaats, bovenin aan de muur op een ligplank. (Waar ze op de foto ook in zit) We hebben toen besloten haar tijdelijk bij Gesina, een vrijwilliger die vlakbij het cafe woont, te laten logeren. Toen ze daar eenmaal was bloeide ze volledig op en was ze helemaal in haar element.  Zielsgelukkig was, en is ze daar nog steeds. Want ik (Lenneke) kon het niet over mijn hart verkrijgen haar terug te plaatsen in het cafe. Gelukkig krijgen we regelmatig updates van Gesina en kunnen we af en toe nog even langs gaan om even met haar te kroelen. 

Eendo en Bruno

Deze lieve broer en zus zijn hoogbejaard en hebben een speciaal verleden. Ze komen namelijk van (voormalig) Kattencafe Kat en Schotel in Goes. Toen zij besloten te sluiten kreeg ik de vraag of ze bij ons konden komen wonen. Natuurlijk wilden we dat proberen. Deze twee snoezen zijn namelijk echt twee hartendieven. Vooral Eendo stal de show omdat ze ALTIJD bij iedereen op schoot ging liggen. Zó lief! Een hele tijd ging het eigenlijk supergoed, tot het het ineens helaas niet meer goed ging. Vooral Bobbie had nogal moeite met Bruno. Misschien omdat hij geen andere kater in zijn territorium duldde. We weten het niet. Uiteindelijk gebeurde met Eendo een beetje hetzelfde als met juffrouw Pruim; ze werd erg veel geplaagd door de andere katten, waardoor ze in haar schulp kroop. Een vriendin van mij wilde deze twee lieverds dolgraag in huis nemen, waar ze tot op de dag van vandaag een prinsheerlijk en zeer tevreden leven leiden. Ze hadden zich geen beter huisje kunnen wensen.