LET OP

Van 17 tot en met 20 januari hebben wij vakantie.

Tevens zijn we januari 2023 dinsdagen gesloten

Graag onderstaande informatie goed doorlezen voordat je een reservering plaatst. 

Gezellig dat je een bezoek wil komen brengen aan onze familie. Om jouw bezoek zo plezierig mogelijk te maken hieronder meer informatie.

  • Jouw reservering geldt voor twee uur. In die tijd kun je iets lekkers eten en/of drinken en natuurlijk knuffelen met onze lieve katjes. Daarna krijgen andere bezoekers weer de kans om plaats te nemen in ons cafe (op rustige dagen mag je natuurlijk gerust langer blijven) 
  • Ben je verhinderd? Graag ontvangen wij dan een annulering per telefoon, sms of via Whatsapp op 06 15 11 85 56. Onze dank daarvoor is groot, we zijn immers een klein bedrijfje en dus telt iedere reservering voor ons en voor de katten. 
  • Familie Snorhaar vraagt een kattenbijdrage van € 2,50. Meer informatie over onze kattenbijdrage vind je hier.
  • We vragen je tijdens je bezoek respectvol om te gaan met de katten en onze huisregels na te leven. Katten zijn levende wezens en zijn niet te sturen in hun gedrag (waarom anders houden we immers van ze;)).  Familie Snorhaar is het huis van onze katjes en we vinden het, vanzelfsprekend, erg belangrijk dat zij zich fijn en op hun gemak voelen in hun huisje.
  • Heb je gereserveerd maar na twee dagen nog geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan even je spambox. Grote kans dat je bevestiging daar in is beland.
  • Wil je nog voor dezelfde dag reserveren of annuleren? Bel ons dan op 06-15 11 85 56 Mogelijk is er nog gewoon een plekje voor je!  
  • Wil je voor een groep vanaf 6 personen reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@familiesnorhaar.nl en we nemen z.s.m. contact met je op.

Bezoek met kinderen 
We hanteren bij Familie Snorhaar een adviesleeftijd van 6 jaar en ouder. Lees hier meer over op onze pagina: bezoeken met kinderenWil je toch graag een bezoek brengen aan ons cafe met een kind onder de 6 jaar? Neem dan even telefonisch contact met ons op; op rustige dagen kunnen we mogelijk in overleg toch een reservering afspreken.

Voor reserveren met kinderen vanaf 6 jaar vragen wij, om teleurstelling te voorkomen, om bij je reservering te vermelden dat er kinderen meekomen en hoe oud ze zijn. Kinderen zijn van harte welkom in ons café, maar een aantal kinderen tegelijk is, uit ervaring gebleken, te veel voor onze katten waardoor ze zich terugtrekken uit onze caféruimte. Dit is natuurlijk jammer voor jou en voor je kind, maar ook voor andere bezoekers. Wanneer je niet bij je reservering vermeldt dat er kinderen meekomen tijdens je bezoek, kan het gebeuren dat we besluiten jouw reservering te verzetten naar een ander moment.

Dank voor je begrip en medewerking! En natuurlijk heel veel plezier tijdens je bezoek aan de Familie Snorhaar!

Reserveren
Wil je je reservering aanpassen?
Gebruik onderstaand formulier om je reservering aan te passen
Reserveringen zoeken
Reserveer een tafel
Contact Gegevens