Luna is speels, energiek en een knuffelkont. Samen met Stella zet ze de boel hier vaak op z’n kop. Luna kan een echte ‘prater’ zijn. Als je blije “prrr” geluidjes hoort, weet je bijna zeker dat het Luna is. Luna is geen echte schootkat, maar houdt wel heel erg van aaien, aandacht en spelen.

Onze lieve Stella is de gangmaker van het stel. Ze is onderzoekend, nieuwsgierig, speels en vaak een tikje onhandig. Als we zouden turven hoe vaak Stella op één dag kopjes geeft, zouden we een boek vol hebben. Stella houdt het meest van al onze katten van een rustige omgeving en benadering. Ohja; pas op met je schoenveters en rondslingerende papieren, want Stella weet daar wel raad mee!

 

Juffrouw Pruim is een echte diva en geniet van alle aandacht die ze bij ons krijgt. Ze vindt het superfijn om geaaid te worden. Optillen vindt ze minder leuk. Pruim komt als enige van het stel niet uit het asiel. Ze is twee jaar geleden als kitten gevonden aan de kant van de weg en liefdevol opgevangen door een gezin. De dierenarts vermoedt dat ze deels raskat (britse korthaar)is vanwege de mooie tekening in haar vacht en omdat ze zo klein gebouwd is.

Masja is de rustigste van het stel. Ze houdt dan ook van een rustige benadering. Als je dit doet, word je beloond met flink wat knuffels en gespin. Wanneer ze niet geaaid wil worden, geeft ze dit ook duidelijk aan.

Masja is een zwerver geweest en heeft destijds door een onbekende oorzaak een ontsteking gehad aan haar linkeroog waardoor ze vrijwel geen zicht meer heeft door dit oog.

Al onze katten zijn twee jaar oud, maar Masja is duidelijk de meest wijze.

 

 

Ollie en Bobbie

Deze twee lieverds zijn broer en zus. Ze zijn geboren op 16 november 2018. We denken dat Bobbie iets van Maine Coon bloed in zich heeft. 

 

Hij heeft de kenmerkende pluimpjes op zijn oren en weegt inmiddels al zo’n 6 kilo. Ze zijn met zijn tweeen echte vriendjes en liggen vaak samen of wassen elkaar. Bobbie is echt een stoere goedzak. Hij zal niet snel schrikken of ergens van opkijken. Ollie is wat gevoeliger maar vindt het heel leuk om te spelen. 

 

 

 

 

 

Cleo 

Cleo woont sinds 11 augustus bij ons. Ze is geboren op 16 mei en volbloed siamees. Ze heeft haar plek in het cafe inmiddels gevonden. Ze is speels, lief en kletst de oren van je hoofd. Een echte siamees.