Menu kaart

Bij familie Snorhaar kun je naast kroelen, spelen en genieten van onze 8 katten ook nog eens lekker eten en drinken. Wij bereiden vrijwel alles zelf vers in onze keuken en maken gebruik van lokale en ambachtelijke producten en ingrediënten, zoals het desembrood van bakkerij Echt Brood en appeltaart van het Klooster. Er is bij ons voor ieder wat wils! 

Speciale opties

Wij hebben verschillende opties voor:

  • vegan 
  • glutenvrij/ glutenintolerantie
  • lactosevrij/lactose intolerantie

Nb. In verband met onze kleine keuken kunnen wij bij coeliakie kruisbesmetting niet voorkomen.

Speciale arrangementen

Wil je met een grote groep komen of heb je andere vragen? Wij maken speciale arrangementen die helemaal voldoen aan jouw wensen! Informeer via email bij ons naar de mogelijkheden. 

Hightea

Heb jij onze hightea al eens geprobeerd? Deze bereiden wij met veel liefde en plezier vers voor jou in ons kleine keukentje. Onze hightea is een lekker luxe en bourgondisch geniet momentmet allerlei lekkers en onbeperkt verse thee. 

De hightea bestaat uit een huisgemaakt soepje, verschillende sandwiches en tosti’s, huisgemaakte scones met jam en room, warme rijkelijk gevulde wraps en diverse zoetigheden zoals een warme wafel met slagroom en aardbeitjes. Trakteer jezelf en je familie en vrienden eens en boek snel. Succes gegarandeerd! 

Een hightea is minimaal 24 uur van te voren te boeken vanaf 2 personen en kan ook vegetarisch of vegan. Ook houden we uiteraard rekening met allergieen of dieetwensen. Deze graag ook van te voren aangeven. Geef bij je reservering in de opmerkingen aan dat je een hightea wil reserveren, en/of je dieetwensen hebt.

Wil je met een grote groep komen of heb je andere vragen? Natuurlijk is dit ook mogelijk! Informeer bij ons naar de mogelijkheden via email. 

Reseveer nu jouw plekje in ons Café

Een reservering bekijken/annuleren
Gebruik onderstaand formulier om je reservering te vinden
Reserveringen zoeken
Reserveer een tafel
Contact Gegevens