Cleo

DSC03780

*MIEEEEEEEW*

Ik ben Cleo de Siamees, maar dat weten jullie natuurlijk allemaal al want ja, ik ben de baas (niet Masja). Verder ben ik professioneel slagroomdief, maar dat mag eigenlijk niemand weten. Ik hou van spelen, aandacht, spelen, eten, eten en snacks. Ohja: had ik spelen al gezegd? Ik heb er nu ook een kleine vriend bij gekregen, Harry! Ik weet nog niet zo goed of ik hem aardig vind of niet. (Stiekem wel) Ik wil graag alle aandacht en dat laat ik ook zeker horen. Bobbie is mijn grote vriend en vooral in de winter ga ik altijd bij hem liggen. Ook ben ik erg kieskeurig, ik wil nooit mijn bord eten opeten omdat ik een andere soort wil maar niet krijg.

Specialiteit: slagroom stelen! (Mag ik eigenlijk niet) Met een doordringende blik de keuken in staren voor eten of aandacht. Lopen in het looprad, spelen met mijn oranje wortelspeeltje.

Niet doen bij Cleo: Optillen en 2x hetzelfde eten geven.

Leeftijd: 3 jaar (16 mei 2019)