Harry

DSC00125

* Harry styles *

Hoi! Ik ben Harry, de nieuweling van de groep en, net als Cleo, Siamees. Snowshoe siamees met Oosterse korthaar bloed welteverstaan. Sinds juli 2022 woon ik bij familie Snorhaar. Ik probeer beste vriendjes te worden met iedereen, al is het niet altijd wederzijds, oopsie! Ik hou heel erg van mensen, knuffelen en spelen met iedereen. Ik ben heel erg sociaal net als mijn grote vriendin Cleo die ik net al noemde. Moe ben ik nooit! (grapje natuurlijk, maar ik vecht altijd tegen mijn slaap) Het liefst wil ik gewoon heel de dag spelen en alles ontdekken, als het kan graag samen met Bobbie. Maar soms vindt hij het toch niet altijd zo heel leuk denk ik.

VERRASSING! Ik heb vanaf 25 juli een nieuwe vriend erbij gekregen; Boris. In het begin vond ik hem maar stom maar na een paar dagen leerde ik hem beter kennen en nu zijn we altijd samen de boel op stelten aan het zetten. 

Specialiteit: Knap zijn, knuffelen door in je nek te gaan liggen, spelen met Boris, mijn baasjes overal volgen en voor hun voeten gaan zitten of liggen. 

Niet doen bij Harry: Dat weten we nog niet, dat zijn we nog aan het ontdekken samen met Harry.

Leeftijd: eerste levensjaar (6 april 2022)