Team Snorhaar

Maak kennis met ons CATTASTISCHE  team, vlnr: 

Lenneke, Jeanne (moeder van Lenneke), Quinte en Kitty 

Lenneke

Eigenaresse van Familie Snorhaar. Met veel passie en liefde houd ik het café draaiende. Van jongs af aan ben ik helemaal gek op katten. Mijn favoriete voorleesboek vroeger was Poes Wollebol en ik heb van mijn tweede tot achtste levensjaar gezeurd om een kat. Toen het eindelijk zover was week ik niet van zijn zijde. Daarnaast houd ik van eten en alles wat daarmee te maken heeft. Vanuit deze twee passies en mijn voorliefde voor ondernemen ben ik in 2018 gestart met het kattencafé. Ik hoop je snel te verwelkomen en te voorzien van een lekker drankje en hapje! Liefs!

Jeanne

Ik ben de moeder van Lenneke, ik help hier vaak mee met heel veel plezier! Thuis heb ik ook een kat, een grote rode kater en zijn naam is Bas. De kattenliefde heeft Lenneke van mij geërfd want ik heb van jongs of aan al katten.

Kitty

Hello Kitty! Zoals al aan mijn naam kan zien, hou ik heel erg veel van katten. Mijn ouders hadden dus geen betere naam voor mij kunnen bedenken. Ik studeer beeldende kunst aan de kunstacademie, St. Joost in Breda.
In mijn vrije tijd lees ik graag en ben ik vaak in de natuur te vinden.
Ik heb thuis heel veel huisdieren dus mijn liefde voor dieren is enorm groot, vandaar dat dit werk ook perfect bij mij past! Het is enorm leuk werk, veel mensencontact en onze snorhaartjes die hier rondlopen zijn super lief!

Quinte

Hoi hoi, ik ben Quinte en ik ben ook een enorme katten liefhebber.
Thuis hebben we ook twee mormels rond rennen, alleen die houden niet zo van knuffelen als deze hier. Dat maakt het werken hier wel extra leuk, lekker knuffelen en spelen met de katten, en de gezelligheid van de mensen.
In mijn vrije tijd luister ik veel muziek, ben ik aan het bakken/koken of bezig met andere creatieve dingen, zoals mijn make-up. Komend schooljaar ('21-'22) begin ik op Avans met de studierichting Social Work.