Team Snorhaar

Maak kennis met ons CATTASTISCHE  team, vlnr: 

Lenneke, Jeanne (moeder van Lenneke), Quinte en Kitty 

Lenneke

Eigenaresse van Familie Snorhaar. Met veel passie en liefde houd ik het café draaiende. Van jongs af aan ben ik helemaal gek op katten. Mijn favoriete voorleesboek vroeger was Poes Wollebol en ik heb van mijn tweede tot achtste levensjaar gezeurd om een kat. Toen het eindelijk zover was week ik niet van zijn zijde. Daarnaast houd ik van eten en alles wat daarmee te maken heeft. Vanuit deze twee passies en mijn voorliefde voor ondernemen ben ik in 2018 gestart met het kattencafé. Ik hoop je snel te verwelkomen en te voorzien van een lekker drankje en hapje! Liefs!

Jeanne

Ik ben de moeder van Lenneke, ik help hier vaak mee met heel veel plezier! Thuis heb ik ook een kat, een grote rode kater en zijn naam is Bas. De kattenliefde heeft Lenneke van mij geërfd want ik heb van jongs of aan al katten.

Kitty

Hello Kitty! Zoals al aan mijn naam kan zien, hou ik heel erg veel van katten. Mijn ouders hadden dus geen betere naam voor mij kunnen bedenken. Ik studeer beeldende kunst aan de kunstacademie, St. Joost in Breda.
In mijn vrije tijd lees ik graag en ben ik vaak in de natuur te vinden.
Ik heb thuis heel veel huisdieren dus mijn liefde voor dieren is enorm groot, vandaar dat dit werk ook perfect bij mij past! Het is enorm leuk werk, veel mensencontact en onze snorhaartjes die hier rondlopen zijn super lief!

Gaia

Hoi hoi! Ik ben Gaia en ik studeer Cognitieve Wetenschappen en Kunstmatige Intelligentie aan Tilburg University. Als kind ben ik opgegroeid met een poes als grote zus, dus sindsdien heb ik altijd al liefde gehad voor katten. Sinds ik verhuisd ben vanuit Den Helder naar Breda voor mijn studie miste ik toch het hebben van huisdieren, vandaar dat deze baan perfect is voor mij. Ook hou ik zeker wel van een babbeltje, dus is het altijd gezellig als ik in de bediening sta (en er tijd is voor een gesprekje)!  

Zoë

Heyy, Mijn naam is Zoë, sinds ik me kan herinneren ben ik omringd geweest door katten. Hier werken is voor mij dus echt een droom. Ik studeer aan de kunstacademie in Rotterdam en ben graag creatief bezig. Mijn vrienden noemen mij ook wel een omaatje, omdat ik van lezen en haken houd 😉 Als je iets wilt weten over katten mag je het altijd aan mij vragen! (Ik hou van kattenfeitjes)

Nadine

Heey! Ik ben Nadine, kom uit Den Haag maar woon sinds kort in het mooie Breda en ik studeer Toerisme Management aan de BUAS. Ik ben mijn hele leven al opgegroeid met katten, en aangezien ik ze niet mee kon nemen op kamers wilde ik zo toch op een andere manier nog in mijn leven, vandaar dat ik werk bij Familie Snorhaar!
Verder houd ik super veel van de wereld rond reizen, leuke dingen met mijn vrienden doen en natuurlijk dieren in alle soorten en maten!
Hopelijk zie ik je binnenkort bij ons verschijnen! 😀