Adviesleeftijd kinderen

Bij Familie Snorhaar zijn kinderen uiteraard van harte welkom. Wel hanteren we een adviesleeftijd van 8 jaar en ouder. Hieronder een uitgebreide uitleg hierover.

Het kattencafé is het huis van de katten: wij zijn hun personeel, en jullie zijn te gast. Wij doen er alles aan om het kattencafé een fijn thuis te laten zijn waar een ontspannen en rustige huiskamersfeer hangt, zodat niet alleen jij maar ook de katten heerlijk kunnen relaxen.

Wanneer je met je kinderen bij ons op bezoek komt, willen wij je vragen ervoor te zorgen dat je kinderen zich rustig gedragen. Het kan zo zijn dat de katten soms schrikken van harde geluiden die kinderen soms maken uit enthousiasme of uit onvrede. Als ze schrikken, bestaat de kans dat de katten zich terugtrekken in hun ‘cat’s only’ ruimte en dus niet voor in het café verblijven. Dit is natuurlijk jammer voor jouw kinderen, maar ook voor onze andere gasten. 

Reserveren

We vragen jullie om in de reservering te vermelden of er kinderen mee komen. Als we dit namelijk niet weten, kan het zijn dat het te druk wordt omdat er dan teveel kinderen tegelijkertijd zijn en dan zouden we kunnen besluiten om de reservering naar een ander moment te verplaatsen. Dat is niet wenselijk natuurlijk, voor niemand. Dus met een vermelding kunnen we teleurstellingen voorkomen!

Kinderen en dieren

Wil je graag weten hoe jouw kind op dieren reageert, omdat je bijvoorbeeld overweegt om zelf huisdieren te nemen? Dat kan natuurlijk. Dan zijn de rustige momenten het beste om dit te doen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen, dan kijken we even mee naar een geschikt tijdstip!